Pár dolgot az irodai mobilhasználatról (nem kívánok kiskátét írni):

Csend van a terem, ne ordíttasd ötös fokozaton az autentikus Nikoa dallamot, mert mások érzékenységét zavarja, ízléstelen csengőhang miatt ugyanolyan paraszt leszel.
Felveszel az irodában egy hívást, ne kezdj el végighaladni csoszogva, hogy kiérj a folyosóra telefonálni, közben a hívót töltelékszavakkal szóval tartva ügyelsz, nehogy valamit is meghalljon a kollégád a titkos és fontos témából, amit anyáddal meghánnyavettek. Inkább a helyeden maradj, félhangerőn megbeszélitek, ahelyett, hogy a folyosóra kiérve már jöhetsz is vissza, mert 2 szó volt az egész tartalma.

Irodán kívül is kerüljük önmagunk telefonunkkal történő azonosulását; az olyan kifejezések használatát, mint:

"Le vagyok merülve"; "10 után már ki voltam kapcsolva".

A fentiek szíves tudomásulvételét kérve kívánok jó mobiltelefóniát!

Szerző: Hannibal Lektor  2009.11.27. 07:53 Szólj hozzá!

Címkék: szleng közhely passzív kurva anyád standup comedy kozhely volt használva szenvedőszerkezet magyarban molbiltelefon

A bejegyzés trackback címe:

https://kozhelyes.blog.hu/api/trackback/id/tr61555666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása